Friday, February 19, 2010

Bicara Filosofi 2

Kita sambung bicara kita lagi tentang Baju Cantik.. (kena baca posting dulu laa baru leh faham yer.. kalau dah baca kira ok ler tu)

Setelah semalaman berangan dan bermimpi..maka hari ini bermula seawal 6 pagi.. talah bangun dan bersiap akan dia..bakal menyarungkan baju baru berkain chiffon tak berlining hanya ber camisole atau tight lengan panjang berwarna hitam.. di gaya-gayakan depan cermin setinggi berdiri tergantung dibelakang pintu bilik rumah sewa tingkat 8 .. digaya posing pusing sepenuh hati.. sambil dalam hati mengimbau manis saat nanti di depan teman-teman..

Tepat jam 7.22 pagi ..telah tercegat ayu di depan pintu opis sambil tangan menjamah punch card untuk diketib menandakan tiba awalnya untuk hari itu.. hari bersejarah.. berbaju baru..

Berikutan itu, ramai teman-teman mula menghayun kaki memasuki pejabat.. memandang dengan pelbagai ragam rupa .. anda salah seorang daripadanya....

(berikan pandangan dan pendapat anda tentang baju yang dipakai itu.. sila berikan ulasan dalam ruangan komen) lagi banyak anda berikan pandangan lagi tepat makna yang dapat kita berikan..

Silalah untuk berikan komen!!! jangan ketinggalan..

2 comments:

joe said...

apa yang falsafahnya

sukri suhaimi said...

Tahniah..PSiPA

Post a Comment

Sila kemukakan komen yang konstruktif dan relevan